Kleuradvies

Om meer rust, balans en eenheid te ervaren in je omgeving

Met kleuradvies op maat helpt Studio balans in beeld jou om rust, eenheid en balans in je interieur te creëren. Dit doen we onder andere aan de hand van:

 • Een basis kleuradvies
 • Een kleuradvies met verbindend wandontwerp

basis kleuradvies

Wil je meer rust en balans in je interieur? Met het basis kleuradvies denk ik mee over kleuren, vorm, materialen en structuren om een persoonlijke, fijne plek te creëren waarin jij je thuisvoelt.

In een intakegesprek bespreken we de wensen van alle bewoners en de meubels/objecten die behouden blijven. Ook neem ik de sfeer van het huis en de omgeving in mij op. Vervolgens maak ik een intuïtief moodboard. Het moodboard is de basis voor de sfeer van kleuren en materialen. Vanuit deze basis laat ik voorbeelden van vertalingen zien in kleuren, vorm, structuur en materialen voor wanden, meubels, lampen en gordijnen.

Ik neem het proces niet over, maar ondersteun de keuzemomenten en geef mogelijkheden aan om rust en balans toe te passen en eenheid te creëren. De transformatie van een ruimte gaat vaak niet in één keer. Daarom plannen we verschillende momenten in om praktische stappen te kunnen zetten. Zijn er meer stappen nodig of wil je nog uitgebreider interieuradvies ontvangen? Dan kan dit in overleg voor een aanvullend bedrag.

Het basis kleuradvies bevat:

 • Een intakegesprek
 • Presentatie van het moodboard met praktisch advies voor kleur- en materiaalmogelijkheden
 • Vier begeleidende momenten van 1,5 uur

De kosten voor het kleuradvies bedragen 350 euro.

Het kleuradvies bevat :

 • een intake gesprek
 • presentatie van moodboard met praktisch advies voor kleur en materiaal mogelijkheden
 • 4 begeleidende momenten van 1,5 uur

Kosten kleuradvies € 350,-

kleuradvies met een verbindend wandontwerp

Wil je meer rust, balans en eenheid in je interieur om je thuis te voelen op jouw eigen plek? Wil je een plek creëren waar je tot rust kunt komen, op kunt laden en geïnspireerd wordt? Dan ondersteun ik je in een persoonlijk proces met kleuradvies en een aanvullend persoonsgericht verbindend wandontwerp.

Tijdens een intakegesprek bespreken we de wensen van alle bewoners en welke meubels/objecten behouden moeten blijven. Daarnaast neem ik de sfeer van het huis en de omgeving in mij op. Met behulp van deze informatie maak ik een moodboard als basis voor de sfeer van kleuren en materialen. Aan de hand hiervan laat ik voorbeelden zien van kleuren, vormen, structuren en materialen voor wanden, meubels, lampen en gordijnen.

Tijdens het proces speel ik enkel een ondersteunende rol om keuzemomenten te begeleiden en mogelijkheden aan te geven om rust, balans en eenheid te creëren. Dit proces speelt zich niet in één keer af, maar er worden verschillende momenten ingepland om praktische stappen te zetten. Een transformatie van een ruimte gebeurt immers niet in één keer. Zijn er meer stappen nodig of wil je gebruikmaken van aanvullende diensten? Dan kan dit in overleg voor een meerprijs.

Het resultaat van dit hele proces is een persoonlijk wandontwerp om de ruimte en zijn bewoners te verbinden. Dit ontwerp kan een behangontwerp of muurschildering zijn, maar ook een ontwerp vanuit een persoonlijke verzameling textiel of foto’s is mogelijk. In het ontwerp neem ik aspecten van passie of heimwee naar wens van de bewoners mee.

Kort samengevat bevat een kleuradvies met een verbindend wandontwerp:

 • Een intakegesprek
 • Presentatie van het moodboard en praktisch advies voor kleur, vorm en materiaal
 • Vijf begeleidende momenten van 1,5 uur
 • Presentatie van het wandontwerp
 • De aanlevering van een printbaar ontwerp of uitvoering van het wandontwerp

De kosten voor een kleuradvies met verbindend ontwerp bedragen 900 euro.

Neem contact met mij op voor advies op maat

Heb je advies nodig om jouw woning op zo’n manier in te richten dat het interieur een harmonieus geheel vormt? Neem dan contact met mij op om een intakegesprek in te plannen door te bellen naar 06 14 97 88 44 of een mail te sturen naar info@merenguedebeet.nl. Daarnaast sta ik graag voor je klaar met persoonlijke kunst en Surinaamse kunst om nog meer rust, balans en eenheid in je interieur te brengen.

Het kleuradvies met een verbindend wandontwerp bevat :

 • intake gesprek
 • presentatie van moodboard en praktisch advies voor kleur, vorm en materiaal
 • 5 begeleidende momenten
 • presentatie van het wandontwerp
 • de aanlevering van een printbaar ontwerp

Kosten kleuradvies met verbindend ontwerp € 1100,-