Home » Persoonlijke kunst

Persoonlijke kunst

Met persoonlijke kunst kun je jouw interieur nog meer eigen maken. Hierbij is het belangrijk dat de kunst goed bij de kleuren, vormen en stijlen van je meubels, gordijnen, vloeren en wanden aansluit. Studio balans in beeld uit Amsterdam helpt jou de ideale kunst te vinden voor jouw woonruimte. Zo maak je van jouw thuis een plek die helemaal bij je past, waardoor je er heerlijk kunt ontspannen.

Op zoek naar meer informatie of wil je een bestelling plaatsen?

ontwerp door Balans in Beeld
ontwerp wand door Balans in Beeld

De juiste persoonlijke kunst vinden voor jouw interieur

Om erachter te komen welke persoonlijke kunst het best bij je past, plannen we eerst een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en neem ik de sfeer van je woning in me op. Ook kijk ik naar de energie die de bewoners uitstralen. Vervolgens selecteer ik de kunst die hier het best op aansluit. Deze kunst kan onder andere de volgende vormen hebben:

Uiteraard is een combinatie van meerdere opties ook mogelijk. Indien gewenst kan ik je zelfs van een kleuradvies voorzien om meer harmonie te creëren in je gehele interieur.

Inspiratie nodig?

Schakel mij in voor prachtige kunst en interieuradvies op maat

Om ervoor te zorgen dat de persoonlijke kunst perfect geïntegreerd wordt in je interieur, voorzie ik je graag van interieuradvies in Amsterdam. Heb je interesse in de kunst, wil je mij inschakelen voor interieuradvies of heb je vragen over Studio balans in beeld of mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 06 14 97 88 44 of stuur een mail naar info@merenguedebeet.nl.