Muurschilderingen

Om het gevoel van thuis te ervaren

 

De muurschilderingen van Studio balans in beeld brengen eenheid in de ruimte en bieden blijvende inspiratie. Voordat ik start met een muurschildering, neem ik alle informatie over de sfeer van de ruimte, kleuren en energie van de bewoners in mij op. We bespreken de wensen en vorm van het ontwerp. Vervolgens krijgt de muurschildering van mijn studio in Amsterdam vorm tijdens een intuïtief ontwerpproces.

Wat je kunt verwachten van het aanbrengen van de muurschilderingen

Als je van plan bent om een muurschildering te laten aanbrengen in jouw woning in Amsterdam, is het wel zo prettig als je weet wat je kunt verwachten. Studio balans in beeld werkt volgens een overzichtelijk proces met de volgende stappen om deze persoonlijke kunst te ontwerpen en realiseren:

  • Een intakegesprek waarin wensen worden besproken en de ruimte wordt bekeken
  • Presentatie van het ontwerp en bespreken van eventuele aanpassingen
  • De uitvoer van de muurschildering bij jou in Amsterdam
  • Presentatie van het eindresultaat

Het ontwerp van de muurschilderingen kan aangevuld worden met kleur- en sfeeradvies om de rust, balans en verbinding te versterken. Met mijn dienstverlening zorg ik er namelijk graag voor dat jouw interieur een harmonieus geheel vormt.

Neem contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden

Wil je ook een unieke wanddecoratie in je woning in Amsterdam en hiervoor een originele muurschildering laten aanbrengen? Of zoek je juist naar een specialist in interieuradvies in Amsterdam? Bel voor meer informatie naar 06 14 97 88 44 of stuur een mail naar info@merenguedebeet.nl. Ik help je graag om meer balans en rust in je interieur te creëren met behulp van prachtige op maat gemaakte muurschilderingen.

Wat je krijgt :

  • intake gesprek waarin de ruimte bekeken wordt, wensen besproken en uitgangspunt gekozen
  • presentatie van het ontwerp en bespreken van eventuele aanpassingen
  • presentatie van het eind resultaat
  • de uitvoer van de muurschildering