Home » Surinaamse kunst

Surinaamse kunst

Surinaamse kunst is er in uiteenlopende vormen en stijlen. Studio balans in beeld uit Amsterdam gebruikt haar Surinaamse roots als inspiratie om de rust, balans en eenheid in jouw woonruimte vorm te geven. Ze helpt je graag met een eigen ontwerp op maat. Zo zorgt ze voor de eenheid, rust en balans in je interieur en heb jij straks een ruimte waar je helemaal jezelf kunt zijn en waarin je je thuis voelt.

Op zoek naar meer informatie of wil je een bestelling plaatsen?

ontwerp door Balans in Beeld
ontwerp wand door Balans in Beeld

Surinaamse kunst zorgt voor meer harmonie in je interieur

De Surinaamse Matawai kunst en het Surinaamse oerwoud spelen een grote rol bij Studio balans in beeld. In haar kunst en wanddecoratie staan vooral rust balans en eenheid centraal die zij ontleend uit haar jeugd in het binnenland van Suriname bij de Matawai. De beelden die zij samenstelt, het kleur- en vormgebruik en de stijl helpen een eenheid te creëren.

De Surinaamse kunst vertaald in art prints, muurschilderingen en behangontwerpen op maat geven je een gevoel van thuis zijn in je eigen huis. Door de kleuren van de wanden, vloeren, meubels, gordijnen en kunst op elkaar af te stemmen creëer je een harmonieus geheel. Ik help je daar graag bij. Onder andere door je van kleur en interieuradvies in Amsterdam te voorzien.

Inspiratie nodig?

Informeer naar de mogelijkheden voor prachtige kunst voor in jouw interieur

Heb je interesse in Surinaamse kunst van Studio balans in beeld en wil je meer weten over de persoonlijke kunst op maat waarvan ik je kan voorzien? Neem dan contact met mij op. Je bereikt mij door te bellen naar 0614978844 of door een mail te sturen naar info@merenguedebeet.nl. Met mijn uitgebreide dienstverlening zorg ik voor meer rust, balans en eenheid in je woonruimte.