Home » Wanddecoratie Amsterdam

Wanddecoratie op maat in Amsterdam

Met wanddecoratie op maat maak je jouw woning in Amsterdam nog meer eigen. Zo kun je er namelijk voor zorgen dat je muurdecoratie perfect aansluit op je vloeren, gordijnen en meubels om meer harmonie te creëren in jouw huis in Amsterdam. Uiteraard is het hierdoor ook mogelijk om de decoratie helemaal aan jouw smaak aan te passen. Zo voel jij je straks nog meer thuis!

Op zoek naar meer informatie of wil je een bestelling plaatsen?

ontwerp door Balans in Beeld
ontwerp wand door Balans in Beeld

De ideale wanddecoratie past perfect bij jouw woning in Amsterdam

Studio balans in beeld uit Amsterdam helpt jou muurdecoratie te vinden die niet alleen perfect bij je interieur past, maar ook goed aansluit op jouw stijl en jouw energie. Rust, balans en eenheid zijn de kernwaarden van mijn studio. Deze waarden komen onder andere terug in de verschillende soorten wanddecoratie waarvoor je bij mij in Amsterdam terecht kunt. Zo kan ik bijvoorbeeld inspirerende muurschilderingen aanbrengen die de ruimte meer karakter geven. Deze schilderingen maak ik op maat en kunnen zo helemaal op de rest van je interieur worden afgestemd. Daarnaast kun je jouw wanden laten aankleden met prachtige Surinaamse kunst.

Inspiratie nodig?

Meer dan alleen muurdecoratie voor je woning in Amsterdam

Naast wanddecoratie verzorg ik ook andere diensten om meer rust, balans en eenheid te creëren in jouw woning in Amsterdam. Schakel mij bijvoorbeeld ook in voor kleuradvies. Dan ontvang je advies over de kleuren, structuren en materialen die het best bij jouw woonruimte en energie passen. Ook maak ik graag persoonlijke kunst die hier perfect op aansluit, zoals een muurschildering of een behangontwerp op maat.

Informeer naar de mogelijkheden voor wanddecoratie op maat

Wil je graag muurdecoratie op maat voor jouw woning in Amsterdam? Of heb je interieuradvies nodig? In beide gevallen ontwerp ik graag een prachtige wanddecoratie vanuit mijn studio in Amsterdam, aan de hand van een intuïtief proces. Neem contact met mij op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek. Bel hiervoor naar 06 14 97 88 44 of stuur een mail naar info@merenguedebeet.nl.